OM KENGURU

 

Kenguru PRO ble etablert i Russland i 2011 og er i dag verdens ledende produsent av utendørs treningsparker. Kenguru har i tillegg til enkelt-elementer laget et system der man enkelt kan skreddersy og tilpasse hver enkelt park etter de ønsker og lokale hensyn som må tas.

 

Alle Kenguru sine produkter er utviklet basert på globale erfaringer gjort av profesjonelle utøvere og i samråd med den vanlige mannen i gata som ikke er kjent med treningsformen fra før. Kenguru ønsker med sine treningssystemer å stimulere til naturlig aktivitet for å bedre folkehelsen på landsbasis – men også for å kunne tilby gode treningsmiljøer og arenaer for utøvere og allerede godt trente mennesker.

 

Kenguru PRO er offisiell hovedsponsor av verdensmesterskapet og verdenscupene i Street Workout.

 

Kenguru PRO sine produkter er testet og godkjente av TÜV Rheinland og godkjente av World Street Workout & Calisthenics Federation (WSWCF).

 

Alle Kenguru PRO sine deler er produsert og montert i EU for å forsikre en best mulig kvalitet og kontroll på produksjonen.

Hva er egenvekttrening?

Egenvekttrening er all den treningen man gjør der man kun benytter sin egen kroppsvekt som motstand i øvelsene.

 

De siste årene har denne treningsformen også i Norge blitt re-introdusert og re-popularisert under navnet Calisthenics eller Street Workout. Calisthenics er kun det greske ordet for egenvekttrening, der man omtaler isolerte øvelser med egen kroppsvekt som motstand. Disse øvelsene er alt fra de tradisjonelle velkjente armhevninger, sit-ups, spensthopp, knebøy og helt opp til de mer komplekse øvelsene som Human Flag, Muscle-Ups og en rekke andre øvelser som nå har blitt flaggskipøvelser som ofte brukes for å illustrere treningsformen da de er visuelt imponerende. Street Workout er et begrep som brukes når flere av disse øvelsene kombineres og settes sammen til rutiner – noe som også er en egen sport det konkurreres i. Dette minner ofte mer om turn.

 

Egenvekttrening er kort oppsummert alt fra lavterskel trening til ekstremsport så lenge det kun benyttes egen kroppsvekt som motstand.

logo_pro_2_oct_19_black.jpg

Tufte & Bakkeli AS

Grefsenveien 69

0487 Oslo

Tlf: 958 37 994

E-post: post@kengurupro.no

LEVEL X ™
Følg Kenguru Pro på Facebook
Følg Kenguru Pro på Instagram
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon